futbol-reg-16-17-cce-sant-lluis-ce-alaior
Compartir

Zurbano i el treball del CCE Sant Lluís deixen es tres punts a Ses Canaletes devant al CE Alaior

El CCE Sant Lluís, va aconseguir el seu primer triomf (2-0) en el seu debut a la Copa Regional després de doblegar el CE Alaior en un partit anivellat i que decantar a favor del quadre local el davanter navarrès, Javier Zurbano

En un Municipal de Ses Canaletes que presenta una molt bona entrada, va veure com els seus van saber patir davant un rival que va fer mèrits per arrencar com a minim un punt, però, els gols, la salsa del futbol van ser els que van donar un bon triomf a l’ equip de Miki Gomila que va ser millor durant la primera part i que va haver de treballar de valent en la segona per evitar que els de Calzada igualessin el partit.

La pigada dels locals va ser incontestable per a l’actual campió de Copa i que va veure com en el minut 14, una centrada medida des de banda esquerra d’Alberto per a l’arribada de Zurbano acaba en el fons de la xarxa de David després del cop de cap del navarrès que agafar a contrapeu al porter visitant (1-0).

RegionalDos minuts abans, Gomila va haver de modificar l’alineació, després de la lesió de Moyano que va haver de deixar el camp per a la incorporacion d’Isaias. Amb el pas dels minuts, els blaus s’anaven trobant còmodes amb el baló en els peus i arribant amb seriós perill a la porteria visitant, un carrusel de situacions de fora de joc decretades pel col·legiat, algunes encertades i algunes dubtoses, impedien als els nostres plantersa en area contrarea.

La replica albinegra arriba a baló parat, en un jugada d’estratègia botada per Villalonga que Jona completament sol al segon pal, enviava l’esfèric per sobre de la meta de Javi, la jugada va ser anul·lada posteriorment per fora de joc. A partir de l’equador del primer temps, el partit agafar un rumb mes intents d’intercanvi de cops entre els dos però sense efectivitat en zona ofensiva.

El segon acte va resultar més igualat encara que el primer temps, els de Calzada van donar un pas endavant a la recerca de l’empat i gairebé ho aconsegueixen al quart d’hora de la represa, una falta frontal, enganxada a la línia que delimita l’interior amb l’exterior l’àrea, va ser botada per Viroll, però una molt bona intervenció de Javi evitava el gol del conjunt visitant. Tots dos tècnics van començar a moure les seves banquetes per intentar donar aire als seus jugadors, l’esforç estava sent enorme ia hores d’ara encara és aviat per a aquest tipus de partits, Sola entrava per Juli, i  Pere i Angel en el quadre visitant.

A la mitja hora del segon temps, arriba el cop de gràcia i una mica de tranquil·litat al quadre local, una paret entre Manu i Zurbano al centre del camp deixa a aquest últim sol davant David que en la seva sortida no va poder detenir el davanter lluisser, que a plaer posava el 2-0 i donava aire als seus que estaven patint fins a aquest moment. L’entrada de Gabi al camp va donar als de Calzada mes presència ofensiva, un xut del veterà jugador visitant impacte a la part lateral de la xarxa, en una de les ultimes jugades del partit.Regional

No hi va haver temps per a més i els de Gomila començar com volien aquesta Copa, amb una victòria soferta davant l’actual campió, que reforça el treball del grup i que demostra el dificil i competida que estarà aquesta temporada la competició Preferent a Menorca. La propera setmana els lluissers es desplacen fins Ciutadella per enfrontar-se a la UE Sami, un altre rival que ha d’estar a la part alta de la taula i que exigirà als nostres estar al mateix nivell que en el seu debut.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUIS: Javi, Alejandro (Jordi), Juli (Sola), Moyano (Isaias), Álvaro, Joan Orfila, Migue Coll, Basili, Alberto, Manu (Carlos) i Zurbano.

CE ALAIOR: David, Loren (Jose), Jona (Angel), Raul, Marc, Ruben, Viroll (Gabi), Jandro, Pau, Sergio i Vilallonga (Pere).

GOLS: 1-0 Min. 14 Zurbano, 2-0 Min. 75 Zurbano.

ÀRBITRE: Jose Juan Martin Lopez, auxiliat a les bandes per Antonio Gomez i Xavi Torras.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *