lo-esport-entreno-pista-atletisme-mao
Compartir

Lô Esport arrenca la temporada d’escola d’atletisme

Ahir van començar els entrenaments al poliesportiu de Maó de Lô Esport

lo-esport-entreno-pista-atletisme-mao

Lô Esport té a Maó. Dividits en tres grups per edats (de 4 a 6 anys; de 7 a 10, i d’11 a  16 i amb sa principal novetat de s’olímpic Miguel Quesada com a entrenador, es va donar inici a un nou curs de s’escola d’atletisme que Lô Esport té a Maó. Aquesta és sa segona temporada que es club alaiorenc organitza entrenaments a sa pista d’atletisme des Poliesportiu Municipal de Maó.

Es entrenaments d’atletisme tindran lloc cada dilluns i dimecres de 17.15 a 18.15 h. Cal recordar que aquest mes de setembre és de prova i completament gratuït. Tots es pagaments es faran efectius a partir d’octubre: es tracta de 25 euros de matrícula i 160 euros anuals (o quatre pagaments de 40 euros) per as al·lots nascuts entre el 2012 i el 2006 i 200 euros anuals (o quatre pagaments de 50 euros) per as al·lots nascuts entre el 2005 i el 2000.

Val a dir que enguany també per segon any consecutiu tindrà continuïtat s’escola de triatló de Maó, en què a més de s’atletisme s’entrenarà ciclisme i natació. Es que en es seu moment va ser una demanda de pares i petits atletes continua tenint èxit. D’altra banda, també cal recordar que avui dimarts arrenquen es entrenaments a Alaior, tant per a joves com per a adults.

Faldon Lô Esport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *