Escola de futbol del CCE Sant Lluís
Compartir

Al cole i …. a futbol!!

Avui 12 de Setembre, comença es nou curs escolar i …. sa nova temporada futbolística. Encara que diversos equips des futbol base ja van tenir sa seva primera presa de contacte sa passada setmana en una suau sessió d’entrenament, avui és el dia indicat perquè arrenqui sa nova temporada de s’Escola de futbol del CCE Sant Lluís. Un total de 180 jugadors entre Infantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins i iniciació començar a participar en unes sessions d’entrenament que es prolongaran durant tota sa temporada.

As llarg de ses sessions, es entrenadors de s’entitat lluïssera es centraran en transmetre i practicar amb es jugadors sa interpretació des joc i es desenvolupament de sa seva tècnica individual. També prestaran especial atenció a aspectes formatius com s’atenció, s’esforç, es companyerisme i es respecte.

S’Escola de Futbol, com cada any vol convertir es futbol base en un des pilars des Club i ampliar sa seva col·laboració amb ses escoles de sa zona convinguts. A s’Escola, cada cap de setmana es tècnics blaus treballen per reforçar s’aprenentatge des fonaments des futbol i contribuir en sa formació personal i en sa creació d’hàbits sans i esportius des jugadors, així com a participar en ses diferents competicions que organitza sa Federació de Futbol de ses Illes Balears a través de sa Junta Insular de Menorca.

Sa major part de ses sessions d’entrenament de s’Escola es duran a terme a ses instal·lacions des Camp Municipal de Ses Canaletes, però, i de sa mateixa manera que anys anteriors, ses instal·lacions de s’Annex i es Poliesportiu acolliran entrenaments des joves jugadors.

Amb algunes cares noves, tant en es cos tècnic de cada plantilla, com en diferents jugadors que s’han afegit as equips lluïssers, sa il·lusió per retrobar-se amb es seus companys, ses botes noves i diferent material a estrenar, es futurs futbolistes del CCE Sant Lluís, es posen avui en marxa a partir de les 16:00 hores.

Ses inscripcions continuen obertes, a traves des telèfon 617982774, o bé as mateix recinte des Municipal de Ses Canaletes a partir d’aquest mateix capvespre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *