Futbol 3ª Balear CE Mercadal-Poblense
Compartir

Video resum de IB3 a sa Tercera Balear

El Poblense, líder en solitari de sa Tercera Divisió balear

Ib3 vuelve a emitir resumenes de Tercera Balear. El domingo a la noche,  emitió un resúmen con lo más destacado de la jornada.

I a sa Tercera Divisió, el Poblense es manté líder després de guanyar ahir dematí el Mercadal. S’equip menorquí va disposat de ses millors ocasions com aquesta rematada de Marcos Vaquero que atura Molondro. Però as minut 91, Cape amb un xut potent des de sa frontal, ha atorgat sa tercera victòria de sa temporada als blaugrana.

El Formentera continua a dos punts del Poblense, després de vèncer per sa mínima as camp de l’Esporles. Agus, as minut 49, ha donat sa victòria a s’equip de Tito García Sanjuan. Una de ses sorpreses de la jornada s’ha produït as municipal Es Puig on el Llosetense ha caigut per 1 gol a 3 contra el Santa Catalina. I un equip que apunta alt és el Ciudad de Ibiza. Ha sumat sa segona victòria de sa temporada en derrotar amb solvència el Penya Ciutadella.

Y hoy lunes ha ampliado esos resúmenes con el resto de la jornada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *