CCE Sant Lluís-Futbol Menor
Compartir

Alevins i Benjamins del CCE Sant Lluís, sa pilota us espera

Al voltant d’un centenar de jugadors des equips Aleví i Benjamí estan citats a Ses Canaletes per a aquest dilluns 5 de setembre i dimarts 6 de setembre a les 17:30 hores per donar inici as seus respectius entrenaments de pretemporada, però, aquesta primera trobada estarà marcada per ser una primera presa de contacte abans de s’inici definitiu de tots es equips desnostre futbol base previstos per a partir de¡ dilluns 12 de setembre, on conjuntament amb s’inici de s’any escolar es posarà en marxa sa nova temporada 2016/2017 a tota sa resta des futbol base.

Per a aquests primers entrenaments, es tècnics comptaran a ses seves plantilles ses pautes bàsiques per a aquest nou curs, així com conèixer-se mútuament, igual que as seus nous companys.

A partir de les 17:30 hores, es tècnics, Toyo Sastre, Roberto Sastre i Jaume Serra, a categoria Aleví i Lluís Muñoz, Toni Vinent, Albert Pons i José Cortes en categoria Benjamí, es presentaran davant es seus nous pupils i posaran a treballar as seus amb un primera i suau sessió d’entrenament on es esfèric serà es gran protagonista d’aquesta primera trobada. Futbol Base

Amb s’estrena de noves botes, equipacions i material esportiu, es joves jugadors blaus reprendran s’activitat esportiva en una temporada que es ha de servir per seguir acumulant experiència i coneixements en sa seva carrera futbolística. A partir de dilluns, 12 de setembre, comença es nou curs i torna es futbol a ses seves venes.

Es desig i il·lusió d’aquests primers dies ha de ser sa font d’alimentació d’aquests joves futbolistes per a sa resta de s’any, s’acabat s’estiu fillets!

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *