Futbol amistos Migjorn-CCE Sant Lluis
Compartir

Derrota del CCE Sant Lluís per tancar es amistosos

Tercer partit de pretemporada, segon lluny de Ses Canaletes, i segona derrota com a visitant del CCE, aquesta a Es Migjorn (2-0)

Tots dos equips van arribar a sa trobada amb infinitat de baixes a ses seves files per motius laborals tot i que es cartell d’amistós no va desmerèixer sa lluita i treball de tots dos equips durant els 90 minuts. Tots dos tècnics van treure un onze condicionat per ses baixes encara que amb sa clara missió que es seus pupils acumulessin minuts a ses cames en aquesta recta final de sa posta a punt de tots dos conjunts.

Sa trobada va evidenciar des de s’inici es paper escollit per ambdues esquadres per aquesta encontre, es locals, en una fase més endarrerida de preparació, van adoptar un paper més conservador i reservat que els lluïssers, que van prendre la maneta del partit des des xiulet inicial, amb sa dupla, Migue Coll, Moyano a sa sala de màquines.

Amb ses baixes en zona de finalització de Zurbano, Zou, Ricky i Santi Romero, es tècnic lluïsser va donar es paper de referència en atac a Manu i Toni Vinent que van suplir amb nota ses baixes des seus companys.

Amb es control de s’esfèric per part visitant, es minuts anaven passant amb un CCE que anava trepitjant camp contrari a sa recerca des primer gol que donés més força i convicció al treball realitzat en es primers minuts. As 9 minuts, Toni Vinent de fort xut des de sa frontal va poder adelantar es nostres, pero Rai va desviar sa pilota quan es dirigia as fons de sa seva porteria. Aprop de sa mitja hora de nou Toni Vinent desaprofitar una passada de Manu a s’esquena des centrals on es jove davanter lluïsser va creua massa. regional

Curiosament, a s’unica accio d’ataca des de Victor Perez arribar es primer gol del partit, minut 44 pasada a s’espai per s’arriba d’en Marc que de fort xut allunya sa pilota de s’estirada de Javi, massa castig per es de Miki Gomila.

Aquest gol, en lloc de reblanir as blaus, es va donar mes força per seguir creient en es treball que estaven realitzant i que porten treballant des de s’inici de sa pretemporada. Per sa seva banda, es quadre de Victor Perez seguia a sa seva, ordre, disciplina i sortides a sa contra per sorprendre es de Micki Gomila en qualsevol badada defensiva o a pilota aturada.

Després des descans, es homes de Micki Gomila van sortir a sa recerca d’igualar es marcador, però Álvaro en el minut 46 enviava de cap sa pilota per s’aturada des porter local. Des minut 73 as 80 els lluïssers van tenir fins a quatre ocasions clarisimes per empatar. Primer va esser Manu que de cap va fer intervenir a Jose Pedro, de nou al 74 Alejandro primer i Manu despres van fer treballar as porter migjorner amb dues rematades en boca de gol i as 80 de nou Manu rematava de cap pero de nou Jose Pedro salvava es seus.

RegionalEn es tram final, el CCE, tot i moure amb personalitat sa pilota que estava en es seu poder, es de Gomila no van poder empatar i es seu rival as 90 posava de nou un gol as seu caseller, era es 2-0 definitiu.
Amb el xiulet final, Los Nogales va acomiadar a CD Migjorn i CCE Sant Lluís, que tornarà a veure a tots dos equips en es mateix feu es 28 de Gener de 2017, en sa que serà sa 6ª jornada de Lliga. Abans però, tots dos equips seguiran treballant per créixer com a grup, fins a aquesta data pot passar de tot.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *