Quesada, Lô Esport
Compartir

Miguel Quesada entrenarà les promeses de Lô Esport

El reconegut migfondista, olímpic a Atenes i a Pequín i subcampió a l’europeu en pista coberta en 800 m del 2007, es posa al capdavant de la formació dels atletes del club groc-i-blau a la pista d’atletisme de Maó

Quesada, Lô Esport

Enguany la secció d’atletisme de Lô Esport ha incorporat a l’equip tècnic del club un entrenador de nivell. Es tracta de Miguel Quesada, sabadellenc de naixement (1979), especialista en mig fons i participant, entre d’altres, de dos Jocs Olímpics: Atenes 2004 i Pequín 2008. Així mateix, tampoc és gens menyspreable la medalla de plata aconseguida als 800 metres en el campionat europeu en pista coberta de Birmingham el 2007.

quesada-medallaL’atleta català ha fixat la seva residència a Menorca i s’incorpora aquest mes de setembre als quesadaentrenaments de Lô Esport. De fet, l’excorredor del JA Sabadell i del FC Barcelona se centrarà en l’evolució i la posada a punt de joves i no tan joves a l’Escola d’Atletisme de Maó, a la pista municipal. Cal tenir en compte que els fillets a partir de 4 anys ja hi poden participar.

Així idò, el club alaiorenc ja ho té tot a punt per a la temporada que comença. A partir de novembre es donarà inici a les competicions d’hivern de cros i pista i, per ara, només falta engegar amb bona cara la pretemporada.

Així mateix, els entrenaments, tant d’atletisme com de triatló, comencen dia 12 de setembre, i el cost de la matriculació no es farà efectiu fins a l’octubre, ja que aquest mes de setembre és de prova i les activitats són completament gratuïtes per a tothom tant a Maó com a Alaior. Les quotes mensuals, per açò, també es començaran a pagar a partir del mes d’octubre. D’aquesta manera es potencia que qualsevol persona interessada, pugui provar l’activitat sense cap tipus de compromís.

Per accedir al full d’inscripció, podeu consultar el web del club, http://www.loesport.es, on trobareu més informació, o enviar un correu electrònic a l’adreça loesport@gmail.com.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *