CCE Sant Lluís juvenil campió
Compartir

Es Juvenil del CCE Sant Lluís aprova es primer examen

Es Juvenil d’Elias Noval va començar sa pretemporada donant una gran imatge davant es CE Alaior, rival amb es que s’enfrontarà a sa primera jornada de Copa, i que li va servir per endur-se es Trofeu de Festes Patronals de Sant Lluïsset

CCE Sant Lluís juvenil campió

Des des primers minuts els blaus van començar a desplegar es seu joc tot i que cometent massa errors no forçats que donaven oportunitat de contraatac as conjunt visitant. Amb es debut de diversos jugadors en s’equip juvenil deixant espurnes de qualitat, es van veure uns primers minuts on es dos equips demostraren de sobres, que es troben en una fase inicial en sa seva preparació. En es quadre local van destacar per sobre de tots Adria Torres i Raul Previ, tots dos jugadors estan cridats a ser es pilars des Juvenil aquesta temporada juntament amb un Damia i Isma Ruiz que han de ser dos valuarts en ses tasques defensives a sa qual hauran d’acompanyar jugadors com Ivan, Kevin i Benja amb experiència ja en la categoria.

Sa primera meitat va ser dominada per es lluïssers, as que només es va faltar es gol. Rolfi, Raul i Morente van gaudir d’alguna oportunitat, pero sa fortuna no estava de sa seva banda. Finalment, ningú seria capaç de trobar es premi i ambdós equips es van retirar al descans amb empat a res, es visitants nomes van inquietar a Llorenç en un llançament de falta on es porter lluïsser va enviar sa pilota a corner. P1090045

Es segon acte va mantenir sa tònica des primer, però en aquesta ocasió si hi hauria es gol as 51 minuts. Es debutant a sa categoría Oliver Pons, es plantava davant des porter visitant i li batia amb molta qualitat, es de Noval trobaven es premi as seu notable futbol.

No obstant això, es pupils de Sergio Castilla aconseguien anar arribant a sa porteria defensada a la segona meitat per Cicuendez, pero sense poder tenir cap acció clara per aconseguir s’empat. Es canvis a nes dos equips donavan mes força a s’encontre que marxava poc a poc cap as final.

Es minuts van anar passant, es quadre lluïsser seguia dominant i el CE Alaior va començar a atacar amb mes rigor tàctic i buscant sortir a sa contra per sorprendre es locals. Finalment, es de Noval van acabar es seu primer test de pretemporada amb victòria (1-0) però mostrant un nivell futbolístic molt alt per a portar només una setmana d’entrenaments. S’equip de Noval pinta molt bé, toca seguir treballant.

CCE Sant Lluís juvenil

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *