CCE Sant Lluis, guanyador trofeu festes
Compartir

El CCE Sant Lluís progressa adequadament

Es de Miki Gomila que van començar ssa preparació de sa temporada aquest mes d’agost, van mostrar es seus avanços davant es conjunt de Julian Calzada que va ser una bona pedra de toc per as lluïssers, que van començar es partit dominant es temps de joc, circulant s’esfèric amb velocitat i cercant sa porteria rival incansablement

Tots dos equips, encara en fase inicial de preparació, van comptar amb baixes per afrontar es partit, però, tots dos tècnics van plantejar es matx com un entrenament mes de preparació i sense mostrar massa cartes as seu oponent.

Malgrat tot, es punt competitiu de tot futbolista anava apareixent amb es pas des minuts i tots dos, malgrat s’amistós de sa trobada, volia enviar un missatge as seu rival.

En el minut 22 va arribar es primer gol des partit per el CE Alaior, després d’una perduda de pilota a sa sortida des de es darrera des lluissers, Viroll va treure avantatge i va batre a Javi per signar es primer tant del partit. Regional Preferent

Tot i es domini local i ses rematades que intentaven es de Miki Gomila, actiu en sa direcció de s’equip, els seus van poder empatar desprès d’una falta botada per Toni Vinent i que Zurbano envia de cap al fons de la porteria visitant, era el minut 31.

Però es guió des partit no va variar i as sis minuts des empat, Toni Vinent a passada de Zurbano donava sa volta as partit per avançar as de Gomila, davant un gran rival que,  de ben segur estarà a sa lluita per es títol en totes ses competicions.

Sa segona meitat va ser un mirall de sa primera. el CCE Sant Lluís es va mantenir serios sobre sa gespa movent sa pilota amb velocitat i realitzant una bona pressió en camp contrari per sa qual cosa el CE Alaior no va poder disposar de grans ocasions.

Regional PreferentDesprés d’una bona jugada del conjunt de Miki Gomila, el 49, de nou Zurbano aprofitar una jugada per anotar s’únic gol de la segona meitat desprès d’una bona vaselina
Amb es lògic carrusel de canvis en les dues esquadres, es partit va agafar un camí en es qual es jugadors des dos equips, van acusar a ses cames ses dures sessions d’entrenament.
As final, victòria per as de Gomila, que s’enduen es Trofeu de Festes Patronals i que donen una gran imatge a sa seva afició que va respondre amb gran presència de aficionats a ses grades del Municipal de Ses Canaletes.

El CCE Sant Lluís s’ha imposat en es segon partit de preparació, primer com a local i englobat en es actes esportius de les festes patronals, al CE Alaior per un marcador de 3-1.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *