CCE Sant Lluís-CE Alaior
Compartir

Prova de nivell del CCE Sant LLuís davant CE Alaior

Sa primera plantilla del CCE Sant Lluís s’ha exercitat as llarg de sa setmana amb un alt nivell d’exigència física. Micki Gomila i es seu cos tècnic, continuen posant a to a uns jugadors que, en tres setmanes, debutaran a sa Copa davant es CE Alaior a Ses Canaletes. Aquesta setmana s’equip ha combinat dos entrenaments a Ses Canaletes amb un alt nivell de preparació, per carregar piles de cara a aquesta temporada.

Aquest dimecres, s’equip lluïsser s’enfronta as CE Alaior, a partir de les 20:30 hores as tradicional partit de festes patronals i que servira de presentació oficial de s’equip. Sa plantilla jugarà el seu únic partit com a local, i ho farà davant un rival de nivell, un CE Alaior que és favorit en sa lluita per es títol i en es qual es quadre de Julian Calzada intentarà repetir es èxits de sa temporada passada.

Per a aquest encontre, no estaran a disposició del tècnic local tots es jugadors de sa plantilla, ja que encara, per motius laborals, s’equip lluïsser no ha pogut completar un entrenament amb tots els disponibles per a aquesta temporada.

Després de sa trobada, s’equip tancarà sa setmana amb un últim entrenament, previst per as dijous a les 20.30 hores as Municipal lluïsser, per després, prendre quatre dies de descans per poder gaudir de ses festes locals. Es primer entrenament de sa quarta setmana de pretemporada serà ja es dimarts 30 d’agost, a tres setmanes per a s’inici de sa Copa i amb dos amistosos més a s’horitzó, es primer davant el CF Sporting de Mahón i s’últim davant el CD Migjorn, tots dos com a visitants.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *