CCE Sant Lluís -pretemporada categories menors
Compartir

Roda la pilota per el Juvenil i el Cadet

Es equips Juvenil i Cadet del CCE Sant Lluís començaren a rodar aquest dilluns 22 d’Agost, sent es dos primers equips des futbol base en començar sa pretemporada.

Després de ses vacances estivals, Elias Noval as Juvenil i Jose Angel Moyano as Cadet tornaven a reunir es seu grup amb un total de 23 jugadors per equip, comptant amb fins a quatre noves altes per plantilla, exceptuant es que s’incorporen de sa categoría inferior .

Cares d’alegria, motivació i molta calor tampoc faltaria a sa primera sessió de preparació realitzada a Ses Canaletes amb ses vistes posades en s’inici de sa competició de Copa en ses dues categories, que estan pendents des sorteig des calendari previst per a aquest mateix dimarts a sa seu de sa Junta Insular de Menorca.

Sa posada a punt física que es realitzarà durant ses pròximes setmanes s’intercalarà amb diversos partits amistosos de preparació, es primer d’ells, es corresponent as Trofeu de Festes de Sant Lluiset en es cas des Juvenil, que es s’enfrontarà as CE Alaior es dimecres 31 d’agost a les 20:30 hores en es camp lluïsser.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *