Presentacio 3ª Cursa Lluna PlenaRichy Sintes, Montse Morlà, Josep Mª Pons i Toni Capò a sa presentacio de sa 3ª Cursa Lluna Plena.
Compartir

Cursa de sa Lluna Plena

Rock, kilòmetres i lluna a Sant Lluís

Sant Lluís acollirà aquest divendres, a partir de les 21 hores, sa tercera edició de sa Cursa de sa Lluna Plena, una competició no cronometrada que ofereix dues distàncies 5 o 10 kilòmetres amb un recorregut per camins de Sant Lluís cap a Biniancolla, a més d’una festa gratuïta després de sa mà de la banda Juke Box Band. Es tracta d’una prova familiar amb caràcter festiu i que com a principals novetats per aquest any serà sa sortida escalonada i es canvi d’ubicació de sa sortida i s’arribada que es farà as camp municipal de futbol de Ses Canaletes, amb es tradicionals focs d’artifici que anuncien sa sortida de sa cursa.

Presentacio 3ª Cursa Lluna Plena
Richy Sintes, Montse Morlà, Josep Mª Pons i Toni Capò a sa presentacio de sa 3ª Cursa Lluna Plena.

Sa cursa ha estat presentada aquest dimecres en un acte que ha tingut lloc a sa botiga de Base Deportes Benito principal impulsor de sa cursa juntament amb Biosport Menorca. Hi ha estat presents sa alcaldessa i regidora d’Esports de Sant Lluís, Montse Morlà, es director de Biosport Menorca, Toni Capó, es gerent de Base Deportes Benito, José Maria Pons, i es delegat de la secció d’atletisme des Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, Richy Sintes, que també serà es director de sa carrera. De moment ja s’han superat les 620 inscripcions i es interessats podrán inscriure’s a sa web www.elitechip.net fins divendres o a partir de les 18 hores as mateix camp de futbol de Sant Lluís.

En sa seva tercera edició, sa cursa comptarà amb tres sortides diferents separades per 5 minuts, totes elles des des camp de futbol de Sant Lluís. Sa primera serà per es que vulguin córrer es 10 kilòmetres, sa segona serà per es que vulguin córrer es 5 kilòmetres i sa darrera serà per es que vulguin fer caminant es 5 o 10 kilòmetres. A més hi haurà nit gratuïta de música, especialment de rock and roll de sa mà de sa banda Juke Box Band, així com serveis gratuïts de guardaroba i dutxes a sa mateixa zona, es camp de futbol, així com una barra amb preus populars.

Una altra novetat és que per aquesta edició sa organització ha contractat una productora de vídeo per a que enregistri imatges des esdeveniment per editar un vídeo que es podrà veure després a ses xarxes socials. A més durant es circuits i haurà punts il·luminats amb sistemes especials per millorar s’experiència de sa cursa.

“Estem molt contents perquè sa Cursa de sa Lluna Plena de Sant Lluís s’ha consolidat com un esdeveniment familiar i no competitiu que atreu molt tant a sa gent de s’illa com de fora”, ha reconegut Montse Morlà qui ha afegit que “és una cursa que té molta màgia i enguany s’han preparat més elements per fer-la encara més atractiva i esperem que hi participi gent de totes ses edats”. Així mateix sa batlessa anima a tothom “a gaudir d’un post cursa molt animat amb música gratis, Cursa de sa Lluna Plena barra amb preus populars i molt bon ambient, ja que es podran dutxar as mateix camp de futbol, esper que venguin amb moltes ganes de festa”.

Per sa seva part, José María Pons ha precisat que “és un esdeveniment obert per gaudir en família i no necessàriament sortir a fer es millor temps, que també ho podrà fer qui vulgui, però volem que sigui una festa esportiva”. A sa cursa també estarà present Sito Castelló principal impulsor d’aquests tipus de curses per altres llocs d’Espanya com Catalunya, Canaries i de fora com Marroc.

Toni Capó es mostra “molt orgullós de tot es muntatge que implica aquesta cursa ja que és des tres esdeveniments esportius que mouen més gent a s’illa i de com han respost tant ses administracions com es col·laboradors”.

Per acabar, Richy Sintes, com a director de cursa, explica que “es recorregut estarà ben senyalitzat i ben il·luminat per a que es puguin gaudir tant es que volen córrer com es que volen caminar” i anima a sa gent “a seguir ses normes de seguretat com per exemple que a s’inici no baixin de ses aceres o surtin des carril bici”.

Foto: Area comunicació Biosport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *