Activitats Esportives de les Festes de Sant Llorenç 2016
Compartir

1890 esportistes, record absolut a ses Activitats Esportives de les Festes de Sant Llorenç 2016

Activitats Esportives de les Festes de Sant Llorenç 2016

Des des passat dissadte dia 16 de juliol fins dilluns per sa nit, han tingut lloc ses Activitats Esportives de les Festes de Sant Llorenç 2016, on han participat un total de 1890 esportistes, 137 mes que s’any anterior.

Des de s’inici amb es torneig de bàdminton, es 24è torneig volei platja, 23è torneig de tennis taula, 28è torneig de partides rapides d’escacs, sa 5a exhibició karate, sa exhibició de gimnàstica ritmica, sa 5a edició des torneig de penyes de futbol, 33a cursa atlètica popular amb 335 participants, sa 5a exhibició d’agility, es 4t recorregut de tir, 28è trofeu d’automodelisme, 27è concurs de salts d’obstacles, 8a exhibició d’aikido, 42è trofeu de tennis i 14è de padel amb mes de 240 participants, es 8è trofeu de billar a 3 bandes, 119è partit de futbol, 22è torneig de bàsquet 3×3 amb 265 participants, ses corregudes as cos a peu i a cavall i per tancar ses activitats es festival de patinatge.

Un gran exit de participació i d’activitats gracies a sa gran involucració de ses entitats esportives locals, que un any més han estat ses principals organitzadors de totes aquestes activitats, ses quals han fet possible sa trobada popular de cada esport.

Un any més totes aquestes activitats han contat amb la col·laboració / patrocini de s’Ajuntament d’Alaior.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *