CCE Sant Lluis, entreno pretemporada
Compartir

Es de Miki Gomila, tanquen es calendari de partits de pretemporada

 

Definit e calendari de partits amistosos de a primera plantilla del CCE Sant Lluís, amb ses mirades posades en sa seva estrena a sa Copa davant es CE Alaior es cap de setmana des 17 de setembre

Quatre seran ses trobades que disputaran es lluïssers davant rivals de sa seva mateixa categoria, que es valdrà per anar donant forma as seu sistema de joc i anar rodant as jugadors que es troben en sa fase inicial de sa seva preparació física.

Es primer d’ells, es disputarà a s’Estadi Mahones, es proper dimecres 17 agost a partir de les 20:30 hores davant el CD Menorca dirigit per Tolo Rossello. Es de la capital, seran un des equips que, a priori, per plantilla ha d’estar a sa zona mitja alta de sa taula classificatòria amb un grup nodrit de jugadors joves procedents des juvenil i sa base que sa temporada passada va fer tan bon paper a sa lliga domèstica. Amb sa incorporació de jugadors com Paquito Cardona, Oscar Pons, Bili Llabrés i Guille Mas, sumaràn sa seva qualitat a sa ja existent en sa plantilla blaugrana. Regional Preferente

Sa segona trobada, primera com a local de s’equip de Miki Gomila, es disputarà es dimecres 24 davant es CE Alaior, inclòs en es events esportius des programa de Festes Patronals de Sant Lluís 2016. Es de Julian Calzada, arriban as Municipal de Ses Canaletes com actual campió de Lliga i Copa, quedant-sa temporada passada a un sol tant de s’ascens a 3a Divisió, després de caure per sa mínima davant el CD Son Cladera. Per a aquesta temporada, tornarà a ser clar favorit as títol, malgrat algunes baixes importants en sa seva plantilla com ses de Fuguet i Alex que es van incorporar as mercat d’estiu al CE Mercadal i sa d’Angel Pulido que va fer es mateix però al Penya Ciutadella de 3a Divisió. Per sa seva banda, ess albinegres han incorporat a Ameller i Huguet, que passen, des de ja, a ses ordres des tècnic Julián Calzada.

Es tercer partit des pupils de Miki Gomila, serà as divendres 2 de Setembre as Municipal de Maó, davant es nou CF Sporting de Mahón de Juanan Gomez i Miquel Capó. Es actuals subcampions de Copa i Lliga han patit una renovació important en ses seves files, a causa de ses baixes de jugadors importants que han decidit no continuar a s’equip maonès. No obstant això, ses renovacions de Miquel Capó, Ruben Ferrá, Cris Triay i ses lógiques incorporacions, deixa a s’entitat de sa carreteRegionalra de Sant Lluís en un dels equips que més pot créixer durant es recent estrena curs 2016/2017.

Ja per últim, es lluissers, tenen previst visitar Los Nogales d’es Migjorn as dia següent de sa seva enfrontament davant es CF Sporting de Mahón. As davant tindran a s’equip de Victor Pérez, un conjunt que a incorporat a ses seves files a jugadors de sa talla de Josep Sales amb molta experiència a 3a Divisió. Es des centre de silla, seguiran sent un dels rivals que pot ser jutge de sa competició, donat sa gran tasca tàctica i sa força físic que es transmet es seu tecnic. Un equip ple de treballadors que s’adapten a qualsevol circumstància i ho donen tot per una entitat, a sa qual defensen a capa i espasa. Es Migjorn és una localitat que respira futbol per tots es costats i en es quals es seus habitant són un jugador mes de la plantilla migjornera. Sa trobada, previst per as dissabte a les 19:00 hores serà, de moment, es  darrer assaig per a s’equip de Miki Gomila.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *