5a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2016
Compartir

Gran Expectació a sa 5a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2016

Ahir dimecres a les 19:30 hores a sa plaça d’Es Ramal d’Alaior es va desenvolupar sa 5a Exhibició de Karate de Sant Llorenç 2016, que despres des gràn exit de ses primeres edicions es va voler repetir amb una gran trobada de karateques locals.

5a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2016

Aquesta exhibició de karate ha estat organitzada per es Club Karate Alaior amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior. En aquesta edició hi van participar 52 esportistes locals, es quals van realitzar diferents mostres practiques d’aquest esport.

S’exhibició s’ha desenvolupat durant una hora i tres quarts, on s’ha plasmat a sa plaça en primer lloc un bon escalfament per aquesta activitat, on despres s’ha passat a realitzar diferentes demostracions tant a nivell conjunt i per grups.

Ressaltar es gran ambient de public que s’ha concentrat a sa plaça d’es Ramal per presenciar aquesta 5a Exhibició De Karate De Sant Llorenç 2016.

Posteriorment es regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana, va fer entrega d’un diploma a cada participant i un record as Club Karate d’Alaior representat per es seu president, Tome Carreras, per aquesta exhibició en ses Festes de Sant Llorenç 2016.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *