gimnàstica ritmica de Sant Llorenç 2016
Compartir

Gran exhibició de gimnàstica rítmica de Sant Llorenç 2016

Un any més es Club Gimnàstica Rítmica Alaior, amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior, han organitzat es tradicional Festival de gimnàstica ritmica de Sant Llorenç.gimnàstica ritmica de Sant Llorenç 2016

gimnàstica ritmica de Sant Llorenç 2016

Aquest any com ha novetat es va desenvolupar a sa plaça d’es ramal, amb un ambient multitudinari de public, amb una participació de 51 gimnàstes i mes 300 espectadors.

S’acte s’ha desenvolupat amb una seria d’actuacions musicals tant a nivell individual com en grup, sa primera part va anar dedicada a diferents exercissis tant individual com de grup de ses gimnàstes, sa segona part a anat baix es tema des Balls del món, on hi ha que destacar el gran nivell de ses gimnàstes.

An acabar, en Rafel Quintana. regidor d’esports de s’Ajuntament i na Irene Guerrero, presidenta des club, van fer entrega d’un diploma de participació i un gelat a totes ses participants, a més d’un record per es club.

gimnàstica ritmica de Sant Llorenç 2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *