31a cursa popular de Sant Llorens
Compartir

Sa cursa popular d’Alaior se celebra demà fosquet

Un any més amb motiu de ses festes patronals d’Alaior, demà dijous se celebrarà sa 33a Cursa Atlètica Popular de Sant Llorenç. És un des esdeveniments des programa de festes més multitudinari i així ho reflecteix es fet que està prevista sa participació de més de 300 persones.

L’any 1984 es van iniciar les curses populars a Alaior amb s’impuls des clubs d’atletisme locals. Aquesta activitat ha estat de ses que ha viscut una major evolució en quan a sa participació durant es anys, ja que ha passat des 76 participants l’any 1988, (primer any des qual hi ha un registre) as prop de 400 de s’edició de l’any passat.

31a cursa popular de Sant Llorens

Manolo Muñoz i Dawn Samuels van ser es guanyadors de sa primera edició de l’any 1984 i es primers classificats absoluts de s’edició de 2015 van ser Maria Pallicer en fèmines i en Rafel Quintana en homes, atleta alaiorenc que acumula 12 victòries consecutives en aquesta cursa des de l’any 2004.

Sa sortida serà a les 19.30 hores de demà dijous 4 d’agost des de Sa Plaça i es participants es podran inscriure a partir de les 18 hores as mateix indret. Organitzen: Ajuntament d’Alaior i Club Lô Esport.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *