Compartir

El Jovent d’Alaior de Primera Nacional femení agafa forma

De sa mateixa manera que s’equip masculí ha sofert canvis per a sa propera temporada 2016/2017, es femení també ho fa, donant-se una reestructuració de sa plantilla.

Enguany, el CB Jovent aposta novament per un equip femení en sa categoria de primera nacional: el Jovent Global Menorca, equip que estarà baix sa direcció d’en Nando Moya.

Aquest equip, que sa passada temporada va aconseguir es ‘bronze’ en sa lliga de 1a Divisió Balear, ha sofert renovacions, nous fitxatges i alguna baixa. Pel que fa a ses renovacions, continuaran as club blanc na Sonia Carreras, na Joana Babot, na Marta Babot, n’Emily Kelly, na Dulce Domínguez i na Nina Perea. En quant a nes nous fitxatges, es club podrà comptar amb ses jugadores Roser Sintes i Laura Galofre (sèniors de primer any provinents des CB Ferreries). No obstant açò, hi haurà tres baixes importants: na Lina Hernández, na Lorena Orfila i na Sílvia Bassa.

S’equip està quasi tancat; nomes s’està pendent d’algun darrer fitxatge d’interior per donar per completa sa plantilla. Juntament amb es suport de ses jugadores de sa categoria júnior i de s’equip autonòmic, s’espera que s’equip femení aconsegueixi nous èxits.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *