Presentacio II Travessa Na Macaret_MG_6583
Compartir

II Travessa Na Macaret

Una travessa de 1.400 metres, somriures i voluntaris

Es proper diumenge 7 d’agost sa localitat costanera de Na Macaret, as terme municipal des Mercadal, exhibirà es seu millor somriure per acollir sa segona edició de sa travessa que es celebra amb motiu de ses festes populars i que s’ha presentat aquest dijous fosquet amb sa presència des conseller d’Esports, Miquel Company, sa regidora d’Esports des Mercadal, Vanessa Vinent, es gerent d’Elitechip, Mito Bosch, es director de Biosport Menorca, Toni Capó, i es president de sa Associació de Veïns de Na Macaret, Isma Junyent.

Presentacio II Travessa Na Macaret_MG_6583

Sa travessa, que ja es va disputar l’any passat amb més de 120 inscrits, torna un any més amb un traçat de 1.400 metres que començarà a sa platja de Macaret, voltarà ‘En Carbó’, com es coneix s’illot que hi ha as davant de sa platja i tornarà a sa vorera. Serà es proper 7 d’agost a partir de les 10.30 hores i ses inscripcions, que tenen un cost de 15 euros, estaran disponibles a través de www.elitechip.net fins es proper dissabte dia 6 d’agost. Es dia de la prova es cost serà de 20 euros. A més hi haurà una prova gratuïta per es fillets i filletes que vulguin i es farà un cop hagin acabat els adults.

“Estem encantats de donar suport a aquesta iniciativa que engresca a tots es veïns i que té tan bona acollida”, ha dit es conseller, que ha afegit que “animem a sa gent a prendre part d’aquesta travessa que amb sa organització de Biosport MenorcaElitechip, a més de s’associació de veïns, és sinònim de garantia”.

Vanessa Vinent, per sa seva part, ha assegurat que “s’Ajuntament des Mercadal obre ses mans davant iniciatives com aquesta que junta esport, amb tots es valors positius que suposen, i turisme que afortunadament tenim tan presents as nostre municipi”.

Tant Capó com Bosch, com a coorganitzadors de la prova juntament amb s’Associació de Veïns de Na Macaret, Camiseta II Travessa Na Macaretfeliciten “agraeixen es
recolzament a s’Associació perquè dóna gust muntar un esdeveniment i que tothom s’hi impliqui i fins hi tot t’hi sobrin mans, sinònim de sa gran labor que fan” i també a la iniciativa privada ja que “gràcies a s’empressa Compressport tindrem gorros que regalarem amb ses inscripcions de primera qualitat que gairebé justifiquen la inscripció, a més d’unes camisetes commemoratives, fruita a s’arribada així com refrescos gràcies a Coca Cola i a Powerade, i aigua gràcies a Fontvella”. CaixaBank i Base Deportes Benito també han col·laborat en la prova.

Per concluir, Isma Junyent, acompanyat de part de sa junta de s’Associació, espera que “sa gent respongui i que sa travessa es pugui celebrar molts d’anys més”, a més d’agraïr a ses institucions i ses empreses que la fan possible.

Foto: Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *