Compartir

Hugo Oliveira, joventut i competència per la banda esquerra del CCE Sant Lluís

Hugo Oliveira (Paio de Olieiros, 1996) i d’origen portuguès s’incorporà al gruix de la plantilla de Miki Gomila de cara a la nova temporada. El jove jugador procedent del At. Villacarlos de Lliga Nacional Juvenil, arriba a Ses Canaletes per reforçar el lateral o centre del camp per la seva banda esquerra. En la seva última etapa a Es Castell va coincidir amb l’ara tècnic lluisser, gran valedor de la incorporació del jove jugador a la plantilla.

Format en categoria base en el FIAES portuguès fins edat aleví, arriba a Menorca per motius personals incorporant-se a la pedrera de l’Atletico Villarcarlos fins edat cadet des d’on va donar el salt fins a la UD Mahon en el seu primer any en categoria juvenil. Després d’una temporada a San Carlos va tornar a l’equip groc per posar-se a les ordres de l’ara tècnic lluisser.

Amb aquesta incorporació són ja 22 jugadors els que formen la plantilla de l’equip Regional, amb una clara barreja de joventut i experiència en totes les seves línies.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *