Torneig-de-Sant-Llorens-Badminton3
Compartir

Activitats esportives de ses Festes d’Alô – Torneig de Sant Llorenç de bádminton

Un any més, ses entitats esportives d’Alaior amb es suport de s’Ajuntament d’Alaior, han posat en marxa diverses activitats esportives per es dies de les FESTES DE SANT LLORENÇ 2016, on sa primera començarà aquest dissabte dia 16 de juliol amb es 14è organitzat per es Club Badminton Alaior i amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior.

Torneig-de-Sant-Llorens-Badminton3

En aquesta edició esta prevista sa participació de diferents esportistes locals, insular i participants de sa segona edició des Campus Menorca de bádminton, on hi participen a mes des esportistes insulars, 16 danessos, i 6 desplaçats de catalunya, i 3 de Mallorca.

Esta previst s’inici de s’activitat a les 9:30 hores i sa clausura a les 13 hores.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *