Compartir

Basili Enrich, cinquena incorporació al Regional del CCE Sant Lluís

Basili Enrich Pons (Maó, 1983) és la cinquena incorporació per a l’equip Regional Preferent que acumula amb ell, 20 jugadors en plantilla i a l’espera dels últims moviments que es realitzen des de la nostra Entitat.

Basili, jugador de caràcter ofensiu i que pot ocupar qualsevol zona del centre del camp, aportarà qualitat i treball per al benefici del grup i experiència, tant en la categoria, com a 3a Divisió on va estar durant cinc temporades militant a les files del CE Alaior. A part del conjunt albinegre, el Penya Arrabal de Mallorca va ser un altre dels clubs on va militar en nou fitxatge blau durant quatre temporades.

Després de dos anys d’inactivitat, el CE Alaior en categoria regional va ser el seu últim equip a Menorca fins a la data d’avui on s’incorporà a l’equip de Miki Gomila de cara a la temporada 2016-2017.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *