Compartir

Alejandro Fernandez, nova cara per as Regional del CCE Sant Lluís

Alejandro Fernandez (Mao, 1990) es va convertir ahir en sa sisena novetat per a s’equip de Miki Gomila de cara a sa temporada 2016/2017. Es jugador que va estar inactiu sa darrera temporada, compta amb passat a At. Villacarlos, CD Menorca i CF Sporting de Maó a sa categoria Regional Preferent on va ser campió de Copa en sa temporada 2014/2015 amb el conjunt entrenat per Elias Noval.

Fernandez, pot ocupar diverses posicions sobre es terreny de joc, però as lateral i zona centre des camp és on realitza millors funcions.

Amb aquesta incorporació, sa plantilla compta ja amb 21 jugadors a l’espera des últims moviments i oportunitats que pugui duur un mercat que segueix moventse -amb sa intenció de tots es equips de formar sa millor plantilla possible.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *