Regidors manteniment instalacions esportives
Compartir

Conveni entre es Consell Insular de Menorca i es Ajuntaments de Menorca per col·laborar en sa millora i es manteniment de ses instal·lacions esportives municipals

En sa sessió ordinària des Consell Executiu de dia 20.6.2016 es va aprovar aquest conveni on es Consell Insular posa a disposició des ajuntaments una aportació econòmica per a sa millora de ses instal·lacions esportives municipals.

Regidors manteniment instalacions esportives

 

Des de es Consell Insular i des des diferents ajuntaments de Menorca es considera de principal importància que ses instal·lacions esportives municipals garanteixin una pràctica esportiva segura, accessible i sostenible, per sa qual cosa mostren sa seva conformitat en destinar s’aportació reflectida en aquest conveni d’un total de 129.748,94 euros a realització d’obres, contractació de serveis de redacció de projectes i a sa millora de ses instal·lacions esportives mitjançant actuacions que permetin complir amb ses normatives vigents.

Partides conveni manteniment instalacions esportives

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *