Cursa Lluna Plena Sant Lluís
Compartir

Sa cursa de sa lluna Plena de Sant Lluís canvia de sortida

Sa tercera edició de sa Cursa de sa Lluna Plena de Sant Lluís tindrà lloc es proper 19 d’agost a partir de les 21 hores

Serà un esdeveniment no competitiu centrat en gaudir de córrer davall sa impressionant lluna plena menorquina en un recorregut que canvia de sortida, aquest any serà al Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís però que mantindrà es seu esperit de dues distàncies, 5 i 10 kilòmetres per fer corrents o caminant. Cursa Lluna Plena Sant Lluís

Aquesta cursa, organitzada per Base: Deportes Benito i Biosport Menorca, forma part d’un circuit de curses baix el nom Nits de sa Lluna Plena que impulsa sa empresa Runnering i que tenen lloc a ses localitats catalanes de Viladecans i Sitges, a més de Marroc i Tenerife.

Aquesta cursa va desembarcar a Sant Lluís ara fa dos anys, as 2014, amb una participació limitada a 700 places que es va veure desbordada per sa demanda mentre que es 2015 va haver-hi 1088 inscrits. “Es tracta d’un esdeveniment més social que esportiu ja que s’impulsa es fet de córrer amb família o amb amics gaudint des paisatge i deixant una mica de banda es cronòmetre i es ritmes”, expliquen des de s’organització.

Un any més sa cursa comptarà amb un castell de focs d’artifici que significaran sa sortida d’un recorregut que en es cas des 10KM arribarà a la mar per disfrutar des reflexe de sa lluna sobre s’aigua as sud de s’illa. També hi haurà sortejos al acabar sa cursa, música i molt ambient festiu propi de ses nits estiuenques de Menorca.

Foto: Biosport Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *