Futbol femenino
Compartir

El futbol femení torna a Ses Canaletes

El futbol femení esta de tornada a Ses Canaletes ja que el CCE Sant Lluís comptarà la propera temporada amb un nou equip, concretament un femení. Arran de la participació de Sant Lluís a la competició femenina de futbol en els passats Jocs Municiapls i en el seu objectiu per créixer, millorar i també pel gran interès demostrat pel futbol per aquest grup de noies, la nostra entitat ha decidit incloure un equip femení per a la temporada 2016-2017. Serà la segona vegada que el club compti amb un conjunt en categoria femenina, fa algunes temporades es va comptar en competició un equip de futbol sala a nivell regional.

En passades dates, es va procedir a la primera reunió amb totes les interessades, al voltant d’unes 20 noies entre 20 i 30 anys es van donar cita amb el Club per organitzar la temporada, tot i que la llista no està tancada, qualsevol interessada pot contactar directament amb el Club (617.982.774) per obtenir més informació.

Foto: Carolina Herrera

Foto: Carolina Herrera

La clara intenció d’aquest equip no és formar part de la competició local o insular sinó la de continuar amb el seu aprenentatge que van iniciar el passat mes de maig com preparació per als Jocs Municipals i seguir practicant esport dues dies per setmana i que millor que el futbol per mantenir-se en forma.

A falta d’una última reunió per fixar el nombre total de jugadores i els dies d’entrenament, estem d’enhorabona, el futbol femeni torna al CCE.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *