CCE Sant Lluís-Entrenadors Futbol Menor 16-17
Compartir

Decidits es inquilins de ses banquetes alevins des CCE Sant Lluís

Tres equips més que ja coneixen as seus tècnics per a sa temporada següent en es futbol base del CCE Sant Lluís, en aquest cas és es torn des equips alevins que aquesta temporada disputaran es seus encontres dividits en tres equips, s’A i es B que serà de jugadors de segon any i s’equip C que ho farà amb sa totalitat de jugadors de primer any.

En el cas des primers, s’Aleví A, tindrà as davant a Toyo Sastre, que després d’un parell de temporades sent es responsable de s’equip Benjamí, puja ara as de categoria Aleví i ho farà com a màxim responsable d’un des equips de segon any. Sastre acumularà d’aquesta manera sa seva quarta temporada consecutiva a sa Entitat lluïssera, posseïdor actualment des títol nivell 1, estrena aquesta condició amb es jugadors nascuts el 2005 que entrenaran conjuntament amb s’equip B, però, a s’hora de competir, aquests jugadors ho faran dividits en dos grups com es ve fent ses darreres temporades, per aconseguir d’aquesta manera que tots es jugadors s’asseguren disputar partits cada cap de setmana.

S’equip B, que com s’ha dit anteriorment entrenerà conjuntament amb s’equip A, serà dirigit per Roberto Sastre, que torna a Ses Canaletes després d’una etapa allunyada des feu lluïsser. Titulat també en nivell 1, sa seva condició d’ex-jugador i després d’un temps de descans a ses banquetes serà es complement perfecte per Toyo Sastre, que conjuntament realitzaran sa tasca de prerapar a aquests jugadors de segon any en categoria aleví.

Ja per as jugadors nascuts el 2004 i que s’estrenen a sa categoria Aleví, serà Jaume Serra es qual donarà un pas endavant i després de diversos anys realitzant una excel·lent feina d’ajudant en diferents equips, agafara es comandament des jugadors de primer any , s’Aleví C. Serra, tot i que serà sa seva primera temporada com a màxim responsable d’un equip des planter, a acumulat ja un temps de treball de sa mà de Lluís Muñoz com a tècnic ajudant, realitzant una tasca complementària amb éll fins ara company seu a ses banquetes.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *