CALERO
Compartir

José Rodríguez, as Jocs Europeus de boxa de policies i bombers

Es gimnàs Físics Ciutadella tindrà un representant de luxe aquests pròxims dies en es Jocs Europeus de Policies i caleroBombers del 2016 que escelebren enguany precisament a Espanya, a Huelva concretament.
Es tècnic i monitor de boxa i kickboxing des Físics, José Rodríguez Calero, participa ja des de demà mateix en aquest Europeu 2016 des sector emergències en es que hi prendran part més de 4.000 participants.
José Rodríguez evidentment participarà en boxa i en principi en es pes mitjà (75 kg.) en aquest Campionat d’Europa de Policies i Bombers que es perllongarà fins al pròxim dia 19 de juny.

Es propi boxejador des Físics Ciutadella assegurava ja en ple vol que és a sa ciutat andalusa amb ses intencions molts clares de tornar cap a Menorca amb algun metall as coll.

Rodríguez Calero ja sap què és participar en aquests campionats i pujar as podi perquè l’any 2007, en es jocs europeus viscuts a Pontevedra, a Galícia, es menorquí es va penjar la medalla d’or en sa disciplina de taekwondo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *