Jocs Municipals 2016
Compartir

Faldón Consell Insular Menorca-GotlandEl municipi de Ponent s’imposa amb 473 punts per davant de Alaior, amb 348, i Maó, amb 282

Ciutadella torna a acabar a s’escaló més alt des pòdium des Jocs Esportius Municipals, tal i com ho va fer a l’any 2014 . Es municipi de Ponent ha sumat 473 punts en aquesta edició i igual que a s’anterior ha acabat per davant d’Alaior, segon amb 348, i Maó, tercer amb 282. Es jocs han posat punt i final amb una cerimònia de cloenda que ha comptat amb desfilada dels esportistes per la pista d’atletisme del poliesportiu de Maó, entrega de trofeus i música.

Jocs Municipals 2016Sa classificació final ha deixat es pòdium amb Ferreries quart amb 200 punts, Es Castell quint amb 161, Sant Lluís sext amb 106, Es Mercadal setè amb 100 i Es Migjorn octau amb 42. A sa cerimònia d’entrega de trofeus hi ha intervingut, a més dels esportistes, sa consellera d’Esports, Susana Mora, es director indular d’Esports, Miquel Company, es director general d’Esports des Govern Balear, Carles Gonyalons, sa batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, i es regidors d’Esports des ajuntaments de Maó, Es Castell, Alaior, Es Mercadal, Es Migjorn Gran, Ferreries i Ciutadella, Carlos Montes, Nisio Marí, Rafel Quintana, Vanessa Vinent, José Triay, Queta Camps i Josep Juaneda, a més de la regidora des Migjorn, Mar Ametller.

CIUTADELLA, A TOPE

Es matí de sa darrera jornada de jocs ha començat amb ses proves d’atletisme on Ferreries, un any més, s’ha mostrat com es millor equip per davant de Maó i Alaior. Es protagonista ha estat Rafel Quintana qui ha rebaixat es rècord absolut de Menorca de 1.000 metros fins a 2’29’’.

A Es Castell s’ha disptuat es dutatló que ha servit per a que Nil Riudavets, de Maó, fos es més ràpid seguit de Paco Arnau, des Castell, i Albert Sabater, de Ciutadella. En dones, sa victòria ha estat per Laia Riudavets, de Maó, seguida de Julia Rita, des Castell, i Isa Silvela, de Ciutadella.

En tir al plat no hi ha hagut massa història ja que es favorit, Joan Bagur, s’ha imposat per davant de Sebastià Bosch, es dos des Migjorn Gran, i d’Antoni Barceló, de Ciutadella.

En tenis ses victòries han estat per Carles Previ i Tamara Cansado, acabant Alaior com a millor equip. En bàsquet, Maó ha guanyat a Es MIgjorn en un partit molt igualat que s’ha resolt as darrers instants (52-50) en sa final de consolació femenina, mentre que en sa final Ciutadella s’ha imposat a Alaior 58-66.

En homes, Sant Lluís ha guanyat a Es Mercadal en sa lluita pel tercer lloc (54-81), mentre que en la gran final Alaior i Ciutadella han ofert un partit preciós i igualat que ha acabat 87-94.

En natació, durant tot es matí de diumenge s’han cel·lebrat proves a sa piscina des poliesportiu municipal i es resultat final ha deixat a Ciutadella en es primer lloc seguida d’Alaior i Maó.

En futbol, Ciutadella ha guanyat sa final a Ferreries en ess penalts, en homes, i Maó no ha tingut pietat de Sant Lluís (9-1) en dones.

En resum, Ciutadella ha guanyat en set de les 14 disciplines, bàsquet, ciclisme, gimnàstica, natació, tennis taula, tir i volei; Maó ho ha fet en tres: futbol, duatló, tir amb arc; Alaior, Sant Lluís, Ferreries i Es Castell han guanyat una, tenis, golf, atletisme i bàdminton, respectivament.

Fotos: Paco Sturla

Faldón Menorca IGA-Biosport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *