Asamblea CCE Sant Lluis-reconeixaments Valero-Quevedo
Compartir

Celebrada s’assamblea anual de socis del CCE Sant Lluís

Durant s’assemblea ordinària celebrada ahir nit en es Salon d’Actes del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons, va ser reelegit ahir com a president de la Entitat per as propers quatre anys en ser sa única candidatura presentada al procés electoral obert fa un mes.

Pons va ser reelegit a s’assemblea extraordinària celebrada ahir en què uns 50 socis de s’entitat van estar presents per, en primer lloc, celebrar s’assemblea ordinària on sa Junta Directiva, en veu des seu president,informa as presents de ses evolucions, tant esportives com econòmiques de s’entitat en l’any 2015.

Asamblea CCE Sant Lluis-reconeixaments Valero-QuevedoDesprés d’exposar diferents punts, establerts a s’ordre des dia, Pons passar a agraïr as membres de sa Junta Directiva sortint sa seva dedicació durant aquesta derrera legislatura, encara que especialment va voler fer-ho a Miquel Valera i Santiago Quevedo pes 25 i 23 anys respectivament de dedicació as CCE Sant Lluís.

Després de sa proclamació de sa nova Junta Directiva es va donar per finalitzat s’assamblea que es tornarà a reunir com cada any en finalitzar sa propera temporada.

Els membres de la nova Junta directiva són:

Rosendo Pons (President)

Jose Maria Vidal (Vicepresident)

Cristina Camps (Secretaria)

Javier Tomas (Tresorer)

Pere Triay (Vocal)

Ricardo Sintes (Vocal)

Sonia Benejam (Vocal)

Jaume Anglada (Vocal)

Ignasi Jover (Vocal)

Rafael Fortuny (Vocal)

Daniel Tuduri (Vocal)

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *