Elias Noval
Compartir

Elías Noval, un any més as capdavant des Juvenil del CCE San Lluís

Elias Noval, continuarà una temporada més com a entrenador de s’equip Juvenil després de tancar en passades dates s’acord de renovació. Amb aquesta continuïtat es vol donar estabilitat a un equip que ha anat de menys a mes en aquesta temporada després de començar s’any amb moltes cares noves a ses seves files.

Amb es pas de ses jornades, van anar incoporant-se jugadors que van donar major nivell d’intensitat as entrenaments i competitivitat a s’equip que ha resultat fonamental per a s’evolució de s’equip Juvenil durant tot l’any. Elias Noval, a tancat un any as capdavant de s’equip, després incorporar-se de nou a sa Entitat lluïssera en un segon cicle que s’allargarà una temporada més.

Des de sa direcció esportiva s’estan ultimant es detalls per donar a conèixer en un termini curt de temps, sa resta de entrenadors de totes ses categories per a sa temporada 2016/2017.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *