Elías Noval, un any més as capdavant des Juvenil del CCE Sant Lluís

Elias Noval
Compartir

Elías Noval, un any més as capdavant des Juvenil del CCE San Lluís

Elias Noval, continuarà una temporada més com a entrenador de s’equip Juvenil després de tancar en passades dates s’acord de renovació. Amb aquesta continuïtat es vol donar estabilitat a un equip que ha anat de menys a mes en aquesta temporada després de començar s’any amb moltes cares noves a ses seves files.

Amb es pas de ses jornades, van anar incoporant-se jugadors que van donar major nivell d’intensitat as entrenaments i competitivitat a s’equip que ha resultat fonamental per a s’evolució de s’equip Juvenil durant tot l’any. Elias Noval, a tancat un any as capdavant de s’equip, després incorporar-se de nou a sa Entitat lluïssera en un segon cicle que s’allargarà una temporada més.

Des de sa direcció esportiva s’estan ultimant es detalls per donar a conèixer en un termini curt de temps, sa resta de entrenadors de totes ses categories per a sa temporada 2016/2017.

Restaurante La Bolla

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*