100 & 1 CCE Sant Lluís
Compartir

El Camp Municipal de Ses Canaletes va viure ahir a la tarda un partit de futbol diferent, nombrós, ple de il·lusió, caòtic al mateix temps, però el més important de tot, des dels més petits fins a l’equip Regional o van passar en gran

Punt i final a una temporada que s’acaba i en la qual el CCE Sant Lluís, amb la imatge vista ahir sobre el verd de ses Canaletes, demostra que té un bon present i un excel·lent futur. La calor va ser el gran rival dels 200 jugadors que van trepitjar el feu lluisser, però no va ser impediment per al gaudiment de tots els jugadors dels 17 equips de la nostra Entitat.

100 & 1 CCE Sant LluísAmb el passadís de l’equip Regional a tota la base sota l’himne de la Champions League van començar a desfilar tots i cadascun dels jugadors que anaven a disputar, el partit del segle.

Amb el xiulet inicial, els 90 jugadors dels equips d’iniciacion començaven la trobada més important per a ells, el partit de l’11 contra 100. L’equip Regional, cap al que bona ment podia davant la marabunda de nens que intentaven arrabassar el baló als mes grans. Rialles i rialles des de la grada i també des del camp i un enorme crit de GOL a l’avançar-als més petits en el marcador, les carreres després del gol van ser amb una alegria mai vista en les seves cares, estaven guanyant a la gent gran. Després dels 20 minuts de partit, van ser els equips Benjamins i Alevins, uns 80 en total els que van substituir, en un canvi múltiple als mes petits.

Alguns dels integrants de la plantilla Regional, entrenadors d’aquests mateixos jugadors que avui tenien com a rival, el passaven d’allò més bé també, eren com nens. El gol que van anotar els mes petits, va ser també molt celebrada per tots els presents.

En el tercer torn, el nivell d’intensitat va pujar un petit esglaó, infantils, cadets i juvenils entraven al camp per disputar el seu partit de 15 minuts amb la mateixa il·lusió i alegria que els equips anteriors.

Com a part final, els 200 jugadors presents ahir a Ses Canaletes, van disputar una ultima part de tot just 10 minuts contra tota la plantilla del primer equip, una marea blava corria per Ses Canaletes i el joc es cap pràcticament impossible, final del partit, abraçades, salutacions entre tots els jugadors i últim partit de l’any en el feu lluisser.

Res més acabar, una última sorpresa, el Club va voler fer entrega d’un recordatori i una samarreta a Ariadna Segui, que es despedia amb aquest partit de Ses Canaletes, al complir l’edat màxima permesa amb la qual poder disputar partits amb companys del sexe masculí , un moment emocionant per a tots els presents i especialment per a ella.

Un cop es pas per la dutxa, va arribar el moment de la fi de festa, amb la barbacoa i l’actuació de DJ Chicha que tancava una nova temporada futbolística a Ses Canaletes.

Fotos: Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *