Fitxatges CCE Sant Lluís2
Compartir

Quatre jugadors mes per Miki Gomila per a sa propera temporada, i es quatre coneguts de sobres per sa plantilla i cos tècnic. Carlos Stainer, Joan Sola i es dos joves procedents des Juvenil, Santi Romero i Toni Vinent, que compten tots dos amb bastants minuts a ses cames en categoria Regional ja que han anat entrant a s’equip durant sa darrera temporada i fins i tot s’anterior, es suman as altres 13 jugadors que ja estan a sa llista de Miki Gomila.Fitxatges CCE Sant Lluís2

Amb aquests quatre jugadors, Miki Gomila ja compta a ses seves files amb 17 jugadors, però, s’equip encara no està tancat a l’espera de diferents jugadors que han de renovar i alguna que una altra incorporació a sa que s’està treballant.

Carlos Stainer, arriba a s’equip a mitjans de sa temporada 2014/2015 i va disputar, a un gran nivell, sa part final de sa competició. Aquesta temporada passada ha anat entrant en s’equip a partir des mes de febrer, donades ses seves ocupacions laborals que li impedeixen fer-ho abans. Pot ocupar ses posicions de migcampista ofensiu o mitjapunta, amb gran visió de joc i pausa amb sa pilota en es peus.

Per sa seva banda, Juan Sola, es va incorporar a s’Entitat lluïssera fa tres temporades, i amb aquesta renovació, Miki Gomila s’assegura a un important jugador d’equip, polivalent i seriós que aporta una feina, a vegades no reconeguda, però que val es seu pes en or en qualsevol plantilla.

Sa joventut en aquest equip vindrà de sa mà de dos des jugadors que compleixen aquesta temporada es seu cicle en categoria Juvenil. Toni Vinent, ja va tenir es seus primers minuts a l’acaba sa temporada 2014/2015 i va tornar a entrar a s’equip de manera fixa a partir de desembre de 2015, després des seu pas pel CD Menorca de Lliga Nacional Juvenil. En aquest tram final, ha estat un fix a sa banda dreta de s’equip Regional i per a sa propera temporada s’espera que sigui un des joves del futur d’aquesta plantilla, que poc a poc s’ha d’anar renovant amb s’arribada de jugadors de sa pedrera. Vinent, jugador amb una qualitat inqüestionable té un any per davant per anar acumulant experiència envoltat de jugadors amb passat a categoria superior.

Mateix cas que es de Vinent, és es de Santi Romero, tot i que es xerra de jugadors totalment diferents en quant a joc i estil. Romero, jugador amb un físic incommensurable, destaca per sa seva gran capacitat de treball i xut potent amb ses dues cames. Amb uns moviments potents i veloços, malgrat sa seva corpulència, ha de ser un des jugadors que ha d’anar acumulant minuts i explotar ses oportunitats que li brindi es cos tècnic per arribar amb força a s’equip i fer-se un lloc en s’onze titular.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *