Alaior acollirà aquest dissabte sa Interjornada Premini

Compartir

Alaior acollirà aquest dissabte sa Interjornada Premini

CD Alcazar-CB Jovent Premini

Alaior acollirà aquest dissabte sa Interjornada Premini a Menorca. 14 equips amb quasi 150 fiets disputaran 7 partits a una jornada que es desenvoluparà des de les 9:30 des dematí fins a les 13:30 a s’IES Josep Miquel Guàrdia. 

A més a més, es membre des Comitè Balear d’Àrbitres a Menorca, Joan Gomila, impartirà una xerrada a les 10:45 amb es títol “Iniciació a l’àrbitratge”. És una sessió formativa dirigida as àrbitres locals des clubs i a tota sa gent interessada en formar part des col.lectiu. 

Tots es jugadors hauran de dur sa seva aigua i es equips que juguen com a local han de posar també s’àrbitre. 

Calendari Interjornada Premini

This article has 1 Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *