Compartir

CN Ciutadella – Ciutadella

L’equip dels 4Mariners del Club Nàutic Ciutadella han tornat a Mallorca per donar-ho tot en la XVII Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Curricà que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Reial Club Nàutic del Port de Pollença. Al final el grup dirigit per Juanmi Llompart va aconseguir acabar en el Top10 de la classificació espanyola, dins d’una Copa amb molt nivell i igualtat.

El primer dia va ser bastant dur explicaven els protagonistes del CN Ciutadella, ja que hi va haver bastant mal temps a la mar i només van poder aconseguir quatre peces. Però el segon dia encara hi havia més mala mar, amb moltes ones bastant grosses i moltes embarcacions es van retirar, cosa que va fer que ells poguessin quedar empatats en la 8-9-10 posició de la classificació.

En total han estat 14 embarcacions les que han participat enguany aquesta dissetena edició de la Copa d’Espanya de Pesca d’Altura i s’ha de recordar que aquesta competició és de captura i solta, o sigui que totes les espècies s’han de retornar a la mar en les millors condicions possibles per a maximitzar la supervivència de les espècies.

“Enhorabona per aquest gran campionat, i haver estat tant valents de sortir a la mar. L’any que ve més”, diuen des del CN Ciutadella a aquesta valenta embarcació de la secció de pesca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *