Compartir

Menorca, conjuntament amb el Govern Balear, Consell Insular de Menorca i els 8 ajuntaments de Menorca es complau a anunciar el llançament dels esperats Jocs Esportius Municipals 2024, una celebració bianual que reuneix la comunitat esportiva de l’illa en una competència amistosa entre els municipis de Menorca.

Aquest any 2024, serà la 5ª edició d’aquest jocs que en la seva darrera edició va reunir més de 1.100 esportistes.

Data i Lloc:

Els Jocs Esportius Municipals 2024 tindran lloc del 31 de maig al 8 de juny de 2024, en diverses instal·lacions esportives de llarg a llarg de la nostra illa. Des de camps de futbol fins a pistes d’atletisme, passant per piscines i clubs de tennis, zones esportives exteriors, per a oferir un ampli ventall de disciplines perquè tots els residents puguin participar i gaudir.

Participació Oberta:

La competició està oberta tant a esportistes federats com no federats. Ja sigui que siguis un atleta experimentat o simplement per a algun que vulgui provar en una disciplina defensant els colors del seu municipi.

Disciplines:

Les disciplines esportives inclouran, atletisme, bàdminton, bàsquet, ciclisme futbol, gimnàstica artística, golf, judo, natació, atletisme, tennis, tennis de taula, tir al plat, tir de precisió, tir amb arc, triatló, vela, voleibol pista, voleibol platja i windsurf.

Inscripcions:

Les inscripcions estaran obertes a partir del 4 de març i fins al 3 de maig, i els interessats podran registrar-se en línia a través del nostre lloc web oficial dels Jocs Esportius Municipals (www.igamenorca.es)

Per a obtenir més informació sobre els Jocs Esportius Municipals 2024, incloent-hi horaris, ubicacions i com inscriure’s, visiti el nostre lloc web oficial www.igamenorca.es o per correu electrònic a info@igamenorca.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *