Compartir

La Copa de España de Kayak de Mar celebrada el passat cap de setmana i amb presència de representants del Club Nàutic Ciutadella serà recordada per la seva duresa, fins al punt que hi va haver palistes que ni van participar, amb l’organització avisant de la perillositat de la mar i de les complicacions que es podrien trobar a Palma de Mallorca.

I així i tot, resultats destacats per el CN Ciutadella. A SS2 mixte infantil el CNC es feia amb la medalla de bronze, amb la parella, Berta Sans/ Marc Llompart. A part també, bronze veterà 55-59 de Frank Emmerich.

Els palistes participants en aquesta Copa España 2024 van haver d’afrontar unes dures condicions climatològiques, amb un fort onatge i vent, pluja intensa i fred a estones, el que va dur als organitzadors de la cita nacional i als àrbitres a canviar en diferents ocasions els recorreguts.
“Fins i tot la federació anava avisant que només competís qui realment es veia molt preparat i que si algú queia a l’aigua, només podrien rescatar a la persona, no al caiac”, comenta José Luis Moles director tècnic de la secció del CN Ciutadella.
De fet, el darrer dia era el torn de K2 Cadet, K1 infantil i K2 veterans però per el canvi de temps es va hacer de canviar la tornada a Menorca de l’expedició del CN Ciutadella, haguent de regressar diumenge matí i per tant sense ni poder competir en aquestes especialitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *