Guanyadors V Open Truc de Menorca
Compartir

Es Truc ja te guanyadors: Es ferreriencs Gema Acedo – Llorenç Marquès

Récord de parelles participants amb 54

Cap parella ha repetit triomf

Ahir vam viure una extraordinaria jornada de truc, vam aconsseguir es récord de parelles participants amb 54. Pau gomila, propietari des Texas, organitzador de s’event, amb sa col.laboració de Estrella Damm i distribucions MB.
Es truc es un joc massa polit com per deixarlo arrinconat i que es perdi un joc tant menorquí, i entre tots hem de fer que sa joventut s’interessi i aprengui a jugar aquest joc tant estimat per noltros.
Ja que sa cosa va de joventut, començar sa crònica d’ahir xerrant de sa parella de jovenets que mos te a tots enimorats, Francesc Timoner i Biel Barber, només tenen 14 anys i lo be que juguen!!! Ahir van guanyar ses tres primeres partides que van jugar i no es van classificar a ses eliminatòries per molt poc, ànims i a seguir jugant que sí o sí ja sou uns campions.
S’anècdota de sa primera fase de grups va estar a nes grup E on hi va haver un triple empat a tot, partides guanyades, cames guanyades i enfrontaments particulars perque cada parella havia guanyat i perdut una vegada a cada un d’ells. Es va decidir per sa quantitat de punts a favor que havien sumat i es van classificar ses parelles maoneses Toni Vidal – Llorenç Marquina i Luís Marcuello – Eloy Suárez, aquests segons van ser es guanyadors de sa primera edició des campionat en format obert.
Així va aser sa fase d’eliminatòries
Ses 16 parelles classificades van lluitar però he de dir que me va sorprendre sa quantitat de duels que es van decidir per 2-0.
Ses cartes son sen cartes i per molt bones que siguin ses parelles hi ha vegades que no poden dir “ni peix frit”.
A semifinals van arribar es maonesos Joan Simó – Emilio Urbano, es mercadalencs Jordi Pons – Joan Villalonga, i es ferreriencs Gema Acedo – Llorenç Marquès i Bal Marquès – Nito Marquès.
Van ser dues partides molt disputades amb bones jugades i molta sang freda (aquesta característica la tenen es bons jugadors).
Es guanyadors i finalistes posteriors van ser Jordi Pons – Joan Villalonga i Gema Acedo – Llorenç Marquès.
Per primera vegada es campió no seria maonès.
Final
Va ser una molt bona final durant ses dues primeres cames i a sa tercera no hi va haver color.
Sa primera cama la van guanyar es mercadalencs, i també van començar guanyant sa segona cama però devers per la mitat es joc es va girar i es ferreriencs van guanyar sa segona cama. Com he dit abans, a sa tercera es canvi de joc es va mantenir i diria que augmentar per finalment guanyar amb dues tanques de ventatja.
Guanyadors Gema Acedo – Llorenç Marquès
Segons Jordi Pons – Joan Villalonga
Tercers Bal Marquès – Nito Marquès
Quarts Joan Simó – Emilio Urbano
Cinc edicions hem jugat, cinc guanyadors hem tingut, de moment ningú ha estat capaç de repetir. Ho veurem a sa sisena edició des campionat de Menorca?
Enhorabona a tots i fins l’any que ve!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *