Compartir

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports de Menorca, Joan Pons Torres, i el director insular d’Esports, Joventut i Ocupació, Rafel Quintana, s’han reunit aquest dimarts amb els regidors i tècnics d’esports dels diferents ajuntaments de l’illa.

Per una banda, s’han presentat les noves equipacions, amb un innovador disseny, pels esportistes de les seleccions de Menorca en edat escolar que vagin a les fases classificatòries autonòmiques.

A més, s’ha presentat als regidors i tècnics dels ajuntaments l’esborrany del pla insular d’equipaments esportius de Menorca, un document estratègic impulsat pel Consell Insular de Menorca, conjuntament amb tots els ajuntaments, per detectar quines són les necessitats en termes d’instal·lacions esportives per establir quines són les inversions necessàries que s’han de realitzar durant els pròxims deu anys.

Aquest pla preveu millores i inversions a tots els municipis de l’illa i la presentació ha tingut una gran resposta entre tots els responsables polítics i tècnics. Aquest document serà una eina per afrontar fortes inversions i millores en la gestió de les instal·lacions més singulars de Menorca, així com també la construcció de nous equipaments que puguin donar cobertura a la demanda existent.

“Des del Consell Insular de Menorca s’està fent feina en un nou model esportiu en el qual es vol posar solució als dèficits existents d’instal·lacions esportives. La idea és invertir en l’esport a l’illa perquè estam convençuts que invertir en l’activitat física és millorar en salut i, per tant, és estalviar en depeses sanitàries i en altres qüestions socials. Serà beneficiós per a tots els menorquins”, expressa el conseller Joan Pons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *