Escacs Menorca
Compartir

Baix la batuta den Xavi Serra i de tot el seu club d’escacs de Sant Lluis, amb una organització perfecte es va disputar ahir la quinta ronda del campionat de Menorca.

A la categoria absoluta una altre victòria den Joan Moll davant el seu company de club en Joan Salord, cosa que el consolida en el primer lloc de la taula classificatòria. D’aquesta forma la distància amb els seus perseguidors es situa d’un punt, encara que segur que hi ha molta guerra per endavant encara. Aquests jugadors són Joan Cubas, Jana Moll i Martin Krauchi que varen també aconseguir ahir la victòria. No cal dir, que tots aquests jugadors mencionats pertanyen en el CECA.

I a l’altre categoria Sub-1600, també tenim líder solitari ja que en Marti Sintes (Penya Alfil d’Es Mercadal) amb el seu triomf davant Jaume Salvador (CC Es Castell) és situa amb 4,5 en el primer lloc. A mig punt d’ell, hi ha Anna Coll (CE Ferreries), Aimar Punzano (CECA) i Jose Pons (CC Es Castell), que varen guanyar les seves respectives partides d’aquesta quinta ronda.

Així que hi ha paral·lelismes a les dues categories a on hi ha una jugadora femenina (Jana Moll i Anna Coll, respectivament) situada dins els primers quatre llocs de cada competició.

Cada ronda que passem la següent és més determinant que l’anterior (només queden 3 per la seva finalització), però en funció del que ens pugui deparar el sorteig de la sexta ronda es poden clarificar moltes coses.

En els següents enllaços es poden consultar tots els resultats:

Categoria Absoluta: https://chess-results.com/tnr832005.aspx?lan=2

Categoria Sub-1600: https://chess-results.com/tnr832007.aspx?lan=2

A la pàgina del Facebook i d’instagram d’Escacs Menorca hi ha proves gràfiques de la jornada d’ahir.

I el pròxim dissabte, ens tocarà tornar travessar tota la illa ja que anem un altre cop a la ciutat de ponent de Ciutadella a rendir visita en el club de Los Boscos.

I a Menorca ja sabem com tancarem l’any i com el començarem: jugant a escacs amb els campionats de Menorca per categories any 2024: Senior 50, Senior 65, Juvenil i Femení (màxim 6 jugador/es i mínim 4 per categories).

Es jugarà com a seu oficial en el club escacs de Ferreries.

La previsió inicial seria jugar sistema lliga, a 5 rondes a ritme clàssic (90 minuts + 30 segons per jugada)

Les dates serien 29 i 30 de desembre i 2,3 i 4 de gener.

Les inscripcions ja estan obertes fins dijous dia 30 de novembre a les 20:00 a l’email menorca@fbescacs.com ó per WhattsApp el nombre 620173452.

Si hi ha més inscripcions que places disponibles per cada categoria, l’actual campionat de Menorca serà decisori per adjudicar les places en joc.

El club organitzador pot convidar a un jugador per cada categoria i la delegació convidarà a participar a l’actual campió de cada categoria.

Informació i fotos: Llorenç Cardona Capó

Delegat d’Escacs a Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *