Compartir
Amb gairebé totes les seccions espotives implicades, aquest cap de setmana es presenta molt mogut pels interessos del Club Nàutic Ciutadella i els primers en començar, en aquest cas però des de Mallorca, és la flota Ilca4, que participa en el Campionat de Balears del Club Nàutic Arenal entre el 10 i 12 de novembre.
A més dissabte es viurà en aigües de Maó la primera competició de piragüisme escolar del Consell Insular de Menorca i amb els altres clubs de Menorca.També dissabte i ja des del CN Ciutadella, es celebra una nova edició del Campionat Social de Pesca amb Canya 2023, de la mà de la secció de pesca recreativa CNC i esperant un bon nombre de pescadors.
I ja el diumenge, el torn de la vela major del CN Ciutadella, dels creuers. Per aquest dia 12 de novembre torna a començar la Lliga Siroco 2023-24. Toca regata costanera en aquest inici de campionat CNC i la sortida serà a les 10:30h. Pendents del temps, el recorregut encara està per decidir per part de la secció de creuers del club però sembla que la meteorologia dona entre llebeig i ponent, d’uns 8-12 nussos.
En tenir un poc més aprop la regata esdecidirà el recorregut d’una primera prova de la Lliga anual que tindrà en principi a vuit creuers apuntats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *