Compartir

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports de Menorca, Joan Pons, ha visitat aquest dimarts, 7 de novembre, dues instal·lacions d’atletisme de referència a Mallorca per a continuar treballant en els projectes executius projectats per aquest esport a Menorca; la pista d’atletisme de Maó, i la nova pista d’atletisme de Son Agustí, a Ciutadella.

D’aquesta manera, durant la jornada el conseller ha visitat la pista d’atletisme Prínceps d’Espanya, així com la pista d’atletisme de Calvià, pistes de característiques diferents, però vàlides en ambdós casos per a realitzar tota classe d’entrenaments i competicions oficials.

El director general d’Esports del Govern balear, Joan Toni Ramonell, ha acompanyat a Pons Torres durant les visites, a les quals també ha assistit el director insular d’Esports, Rafel Quintana, a més de Lázaro Alcaide, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, i Nico Blanco, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella.

La direcció de la Federació d’Atletisme de les Illes Baleats (FAIB) i els gerents de les instal·lacions han explicat als representants menorquins els perfils de cada pista, el manteniment i l’ús diari de cada instal·lació.

“Des del Consell Insular de Menorca impulsarem les pistes d’atletisme de Maó i Ciutadella perquè és un deute històric amb l’atletisme de Menorca, per tal que els més de 600 atletes federats a l’illa puguin practicar l’esport amb condicions. I, a la vegada, creim que serà un element clau per a la desestacionalització de Menorca, volem potenciar el binomi turisme i esport”, explica el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports.

Aquest octubre el Consell Insular de Menorca va aprovar per ple una transferència de crèdit a l’Ajuntament de Maó d’1,5 milions d’euros per a la reforma integral de la pista d’atletisme d’aquest municipi. A més, aquesta setmana l’Ajuntament de Ciutadella ha contractat l’avantprojecte de la nova pista d’atletisme.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *