Compartir

Ahir va ser el segon dia i darrer dia de regates del Trofeu Almirall Farragut, i primer dia del Campionat Balear d’ILCA 6. Va ser un altre dia dur, amb molt de vent, però tot un èxit per als regatistes del Club Nàutic Ciutadella, club organitzador un any més de la proba balear.

En la classe Optimist, domini total i primeres posicions per els regatistes CNC, amb Neus Soler i Lluís Mascaró primer i segon classificats del Farragut 2023 i tercer, Alejandro Vidal (CN Villacarlos). Bruno Sanz també CNC seria quart absolut i Kairo Juanico (CM Mahón) cinquè.
En la classe Ilca4, tres primeres posicions menorquines, amb victòria de Marc Sans (CM Mahón), seguit dels regatistes CNC Clara Mendoza (primera dona) i Bernat Soler. Roser Gregorio (CMM) seria segona femenina.
I primers resultats de les tres proves que es van poder fer del Campionat de Balears d’ILCA 6, tot i les dificultats de les condicions meteorològiques a Ciutadella diumenge. En femení les dues milors menorquines són per ara Inès Abreu (CM Mahón) i Maria Gornès (CN Ciutadella), sisena i vuitena, respectivament. Manen les mallorquines Marga Perelló (CN S’Estanyol), Blanca Company i Aina Garau, les dues del CN Arenal.
I en masculí en aquest Balear viscut junt amb el Farragur del CN Ciutadella, en les tres primeres proves, el millor menorquí és el CNC Borja Torres (12) i David Ponsetí (CNC) va el 15. Al capvadant per ara, Dani Giménez (Puerto Andratx) , amb Tim Lubat i Sergio García, del RCN Palma.
Molt pendents del temps a Ciutadella en aquestes jornades de dilluns i dimarts per tancar un dies brillants de vela a Menorca amb Es Nàutic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *