Compartir
Arriben bones notícies des de Tànger, des del Marroc, on el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, participa en el Mundial Ilca Sub21 fins diumenge. Després des tres primers dies de campionat mundial, Ponsetí ha aconseguit el seu primer gran repte que era entrar dins el Grup Or per fer les finals mundials.
Són a la meitat del campionat la Selecció Espanyola amb Ponsetí (CNC) i sols han pogut fer cinc proves. Tenen unes condicions meteorològiques molt dures d’entre 20 i 30 nusos de vent i una mar molt alterada d’ona i corrent.
Aquest cap de setmana Ponsetí comença la gran final del Mundial del Marroc i ho fa com al 16 en Sub-19 i el 53 absolut, com a posició actual.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *