Compartir

Aquest cap de setmana toca regata de creuers al Club Nàutic Ciutadella i amb un dels esdeveniments més especials cada any en el panorama de la vela balear.

Arriba una nova edició del Trofeu Almirall Farragut 2023 organitzat per Es Nàutic i anunciat per a las clases de Creuer RI. El Farragut 2023 es celebrarà en aigües de la badia de Ciutadella aquests dies 21 i 22 d’octubre, dissabte i diumenge.

Dissabte de 10 a 12 hores es farà el registre de participants, a les 14 hores la reunió de patrons i a les 15 hores la sortida. El diumenge es farà la sortida a les 10:30 hores d’un Almirall Farragut en el què enguany hi ha programades tres proves que s’hauran de celebrar una per tal que el campionat sigui vàlid.

La regata en la que s’hi espera una molt bona participació de creuers està organitzada pel Club Nàutic Ciutadella en col·laboració amb la Federació Balear de Vela.

Informa: CN Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *