Compartir

Des d’aquest dimarts passatdia 17 d’octubre, i fins el pròxim diumenge 22, es disputa el Campionat del Món Sub-21 de la classe ILCA (classe olímpica i individual).

Fins al Marroc, seu del certamen, hi és ja des de fa uns dies el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, alumne a part de l’Escola Balear de l’Esport. Ponsetí es troba a Tànger competint en la categoria ILCA7 com a membre de la Selecció Espanyola i després de les medicions i reunions celebrades dilluns, ha arribat el moment de les competicions al Marroc.

Hi ha un total de 186 participants de 39 països diferents i 17 d’ells són espanyols, entre ells, el regatista del CN Ciutadella.

I en la primera jornada ja a la mar del Mundial 2023 David Ponsetí va haver de patir un dia molt dur i complicat, amb molt de vent a Tànger. La primera regata finalment acabaria anul·lada per una rolada cap a dretes de més de 35 graus. I amb el vent ja estable acabaria pujant i pujant amb ratxes de vint i pico.

I Ponsetí tot i les complicacions acabaria salvant el dia per Espanya, conscient ell mateix que no és dels més forts de la flota. Així i tot acabaria aconseguint fer un 7 i un 16, en una jornada que el va marcar molt físicament. A ell i a tots els presents al Mundial Ilca7 del Marroc.

Informa: Club Nàutic Ciutadella

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *