Compartir

El Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2023 per a la Classe Optimist i ILCA se
celebrarà en aigües de Ciutadella aquests pròxims els dies 14 i 15 d’octubre.

La regata estarà organitzada pel Club Nàutic Ciutadella, amb la col·laboració de la Federació Balear de Vela, l’Associació Balear de la Classe Internacional Optimist (ABCIO) i l’associació de la classe làser (ILCA).

La senyal d’atenció de la primera prova del dissabte és a les 11:30h. i la primera prova del diumenge a les 11:00 h. Estan previstes d’entrada sis proves a la regata una de les quals haurà de completar-se perquè la regata del CN Ciutadella sigui vàlida.

El lliurament de premis es farà al sopar de final d’any en commemoració del centenari del

Informa: Club Nàutic Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *