basquet seleccions balears
Compartir

Les preseleccions balears de categoria infantil i cadet començaran a treballar el cap de setmana del 13 al 15 d’octubre amb la primera concentració que es realitzarà als municipis de Palma, Porreres i Montuïri. I dins aquesta representació hi haurà una important presència menorquina, fins a 10 jugadors formaran part d’aquests combinats.

Els menorquins triats són n’Aina Rosselló del CCE Sant Lluís i n’Aina Colomar i na Paula Samaniego del CB Boscos a la categoria Infantil femení. En Jordi Capo del CB Ferreries, en Biel Sintes del CB Ciutadella. en Kailash Armenta del CB Boscos i en Ferran Cubero del CCE Sant Lluís a la categoria Infantil masculí. N’Abril Mercadal del CB Jovent a la categoria Cadet femení i en Miquel Villalonga del CCE Sant Lluís i en Miquel Bellota del CB Boscos a la categoria Cadet masculí.

Aquesta serà la primera concentració preparatòria per començar a definir les futures seleccions balears infantil i cadet que competiran en el CESA. El combinat infantil femení treballarà a Porreres i Palma (Poliesportiu Príncipes d’España), mentre que la preselecció infantil masculina ho farà, de forma íntegra, a Porreres. Per la seva banda, ambdós grups cadets realitzaran la seva primera estada en el Poliesportiu Es Revolt de Montuïri.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *