Entrega trofeus escacs
Compartir

Amb la 67ª Concentració Menorquina realitzada ahir capvespre a les instal·lacions del Centre Cultural d’Alaior donem per tancada la temporada 2022-23.

La jornada va transcórrer en primera part amb un torneig ritme blitz i per la segona part a partir de les 19:30, amb presencia de les autoritats convidades per l’ocasió, vàrem fer la entrega de tots els trofeus.

En quan a la competició, amb un to més relaxat degut el caràcter festiu del dia, la tònica no va esser gaire canviant en relació en els darrers tornejos realitzats. En el transcurs del torneig de partides ritme blitz a 9 rondes el campió final en la categoria absoluta va esser en Joan Cubas (CECA) en 8’5 punts, cedint tot sol unes úniques taules, demostrant solidesa en totes les partides. En segon lloc, Martin Krauchi (CECA) amb 7’5 punts i en tercer lloc, el jugador saragossà, Jorge Navarro amb 6’5 punts.

I en torneig d’iniciació, nova victòria final per Miquel Mercadal (CE Ferreries) amb 8 punts, avantatjant amb 1’5 punts a n’Hector Testi (CC Es Castell) i en tercer lloc Marc Piedrabuena (CE Ferreries) amb 6 punts.

Per analitzar totes les classificacions d’ambdues competicions es pot consultar:

Categoria Absoluta: https://chess-results.com/tnr825632.aspx?lan=2

Categoria Iniciació: https://chess-results.com/tnr825642.aspx?lan=2

Per tancar la jornada, la cerimònia d’entrega de trofeus va transcórrer en total normalitat. Ens varen acompanyar per part del Consell Insular de Menorca, el Director Insular d’Educació Tiago Reurer, de l’Ajuntament d’Alaior el Regidor d’Esports Sito Triay i per part del Centre Cultural d’Alaior na Margarita Mercadal.

En el transcurs del meu discurs vaig voler agrair a les institucions amb nom meu, de tots els clubs i jugadors/es les col·laboracions rebudes en tota la temporada i per les ajudes que estem rebent dins tots els nostres àmbits: escacs a les escoles, promoció, competició escolar i absoluta, així com per les aportacions que rep l’Associació Chess Menorca per l’organització del open del mes d’abril.

Així mateix vaig donar l’enhorabona a tots els guanyadors, encara que per la participació que hi hagut en tots els tornejos de la llarga temporada, tothom ha sortit victoriós.

Els 41 premiats varen pujar dalt l’escenari, rebent forts aplaudiments per totes les persones que hi eren presents, quedant petita la sala d’actes del Centre Cultural degut a la bona afluència d’acompanyats en els guanyadors. La novetat d’enguany va esser que vàrem sortir del típic trofeu per una silueta de “l’anagrama” d’Escacs Menorca.

Destacar que en Guillem Coll (CE Ferreries), campió de Menorca Super 65, no hi ha era presents entre tots nosaltres ja que actualment està competint en el Campionat d’Espanya de Veterans com actual campió de Balears Veterans 65 que s’està celebrant a Roquetas (per seguir l’evolució den Guillem es pot consultar https://info64.org/ce-individual-veteranos-m65-2023).

També, es va tornar a observar  la gran comunió i unitat que hi ha a Menorca, on tots, sense excepció, remem pel mateix sentit i això és beneficiós per tothom.

Tant a la pàgina del Facebook com a Instagram de la Delegació Menorquina d’Escacs hi ha recull d’imatges de la cerimònia d’entrega de trofeus.

Així que temporada finalitzada i ja estem pensat amb el pròxim campionat, l’individual de Menorca que comença dia 22 d’octubre.

Informa: Llorenç Cardona Capó
Delegat d’Escacs a Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *