Bitxet CN Ciutadella
Compartir

El Mascarat IV acaba cuart al Trofeu disputat a Mallorca

Bones notícies les que arriben des de Mallorca per el Club Nàutic Ciutadella i una vegada més, gràcies a la secció de creuers.

Aquests dies s’ha celebrat a la Colònia de Sant Jordi una nova edició del XXIII Trofeu Faralló d’Aubarca A2 i allà el creuer CNC Bitxet s’ha proclamat vencedor entra la vintena d’embarcacions presents a la cita autonòmica.

El Bitxet d’un clàssic del CN Ciutadella com Toni Cavaller feia primer a Mallorca i el Mascarat IV de Miquel Ponsetí acabava molt prop del podi final a la Colònia de Sant Pere.
Les dues embarcacions del CN Ciutadella van fer una regata més que bona i amb uns magnífics resultats, com demostra la classificació general. El Bitxet era campió amb un primer i un segon i quarta posició pel Mascarat IV, amb un tercer i un sisè.
Tant Cavaller com Ponsetí han assenyalat ja a Ciutadella que en aquest XXIII Trofeu Faralló d’Aubarca s’han trobat amb unes regates complicades, amb vent moderat i acabant molt fluix. La cenyida fins a Ferrutx els resultaria als dos espectacular, gaudint de la competició i de rebot amb un gran paper dels dos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *